duminică, 19 ianuarie 2014

Fisa de lucru Word



              1. Să se editeze următorul fragment de text:
Postul Radio China Internaţional a difuzat pe 15 ianuarie, marcând 164 de ani de la naşterea lui Mihai Eminescu, o emisiune dedicată marelui peot în care Luo Dongquan, vicepreşedinte al Asociaţiei de Prietenie Chino-Română şi realizator al secţiei de limbă română de la postul menţionat, a recitat mai multe poezii semnate de Eminescu.
Pentru editare se va utiliza fontul New Times Roman de 14 puncte, iar spaţierea paragrafului va fi de 2 linii.
2. Sa se scrie "Anul 2014" alineat centrat ,cu fontul Arial de 18 puncte,subliniat,boltit ,italic de culoare verde si evidentiat cu galben.

3. Se da fragmentul de text de mai jos:
"Matematica este în general definită ca stiinta ce studiază relațiile cantitative, modelele de structură, de schimbare și de spațiu.
În sens modern, matematica este investigarea structurilor abstracte definite în mod axiomatic folosind logica formală.
Matematica definește și investighează și structuri și teorii proprii, în special pentru a sintetiza și unifica multiple câmpuri matematice sub o teorie unică, o metodă ce facilitează în general metode generice de calcul."
Sa se scrie boltit cuvantul "Matematica " din primul paragraf si taiat cu o linie cuvantul "calcul" din ultimul paragraf.
Al doilea paragraf sau alineat sa se spatieze  fata de primul cu 12 pt si fata de al treilea cu
18 pt si sa fie identat la stanga la 20 mm.
Documentul va fi apoi salvat, sub numele computer.doc, într-un subdirector cu numele Computer creat în contul de lucru al elevului.